BOGE connect – čini rad mnogo jednostavnijim…

BOGE connect – čini rad mnogo jednostavnijim…

BOGE connect je dokaz da digitalna transformacija povećava efikasnost tokom puštanja u rad i tokom servisa, smanjuje operativne troškove rada i pomaže u Pametnom Servisu, omogućavajući predvidljivost održavanja uređaja.

Rezultat:

dugoročni i konkurentni benefiti za naše klijente, ali i za nas i naše partnere.

Od automatizovanog puštanja u rad preko QR koda, do optimizacije efikasnosti uz pomoć podataka, BOGE connect će učiniti da Vaš kompresorski sistem bude spreman za budućnost!

Revolucionarna servisna opcija omogućuje inteligentno upravljanje kompresorima, omogućujući eksploataciju u okviru punog potencijala Industrije 4.0.

BENEFITI

BOGE connect..

  • Omogućuje sveobuhvatno praćenje rada kompresora na svim mobilnim uređajima
  • Prati kompresore tokom njihovog celokupnog životnog ciklusa
  • Kontroliše nadzor, održavanje i optimizaciju mašina, na osnovu sakupljenih podataka
  • Dokumentuje puštanje u rad, servisiranje i sve promene na mašini kroz digitalne podatke
  • Opcionalno može biti postavljen u pogonu kao retrofit model
  • Bezgranično izveštavanje i pouzdanost u optimizovanom planiranju
  • Zagarantovana zaštita podataka

 

     Nevidljiva dokumentacija

Brzo, jednostavno i iznad svega- bez ijednog papira- tako izgleda puštanje u rad preko BOGE connect-a! BOGE connect aplikacija skenira QR kod i sve relevantne podatke čini dostupnima u digitalnom formatu. Rezultat je standardizovani digitalni zapis o puštanju u rad.

 

    Dostupan, ma gde bili

Podaci sa BOGE connect-a i prikaz svih važnih radnih parametara, bez suvišne papirologije, dostupni su na svakom mobilnom uređaju, čak i sa daljine. To znači da serviser može uočiti i najmanji znak potencijalnog problema na Vašem uređaju i upoznati se sa svim relevantnim detaljima preko BOGE connect portala.

 

     Sve za veću efikasnost!

Kontinuiranim praćenjem i prikazom ključnih radnih parametara dobijate mogućnost uvida i u najmanje naznake potencijalnih grešaka u radu mašine. Sakupljeni podaci pored toga prikazuju i potencijal za optimizaciju procesa i omogućuju poboljšanje efikasnosti.

 

      Interfejs

BOGE connect prolaz nudi brojne interfejse, koji, pored povezivanja na BOGE kompresore, omogućuju i povezivanje kompresora drugih proizvođača. Čak i stariji modeli sa ili bez kontrolera mogu biti manuelno kreirani i kontrolisani preko portala kao ’’digitalni blizanci’’.

Podeli ovaj članak