Pouzdanost i kvalitet – klipni kompresori ABAC!

Pouzdanost i kvalitet – klipni kompresori ABAC!

ABAC klipni kompresori su savršeno rešenje za sve poslove koji traže pouzdan, efikasan i efektivan izvor komprimovanog vazduha za rad. Njihova jednostavna konstrukcija i minimalni zahtevi za održavanjem čine ih idealnim rešenjem za širok spektar primena; od malih vulkanizerskih, auto-mehaničarskih, limarskih ili drugih zanatskih radionica, preko specifičnih sistema za protivpožarnu zaštitu, manufaktura, aeracije ribnjaka, tretmana vode, aplikacije koje koriste kompresore na motorni pogon za rad na terenu, do velikih industrijskih postrojenja.

BENEFITI KORIŠĆENJA KLIPNIH KOMPRESORA ABAC

Jednostavnost svakodnevne upotrebe je jedna od osnovnih karakteristika ovih kompresora uz, ne manje značajno –  minimalan napor i trošak održavanja.

Još jedan značajan benefit korišćenja ABAC klipnih kompresora je njihova efikasnost. Snažna kompresorska pumpa u kombinaciji sa kvalitetnim motorom i ostalim funkcionalnim komponentama, obezbediće pouzdanu dobavu komprimovanog vazduha Vašem alatu ili mašinama na najefikasniji mogući način.

ABAC klipni kompresori su dostupni u različitim veličinama i kapacitetima, tako da možete izabrati najprikladniji mogući model koji će u potpunosti odgovarati Vašim specifičnim potrebama.

 

Kada su u pitanju kvalitet i pouzdanost, ABAC klipni kompresori su dokazani i pouzdani uređaji. Klipni kompresori ABAC su dizajnirani i izrađeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti, a u njihovom dizajnu i izradi koriste se samo najkvalitetniji materijali i delovi. Imajući to u vidu, možete biti sigurni da Vaš ABAC klipni kompresor neće izneveriti Vaša očekivanja kada vam najviše treba.

Bilo da ste hobista ili profesionalni i/ili industrijski korisnik klipnog kompresora, u širokoj ponudi klipnih kompresora ABAC, za svaku aplikaciju možete pronaći seriju odgovarajućih modela. Od modela bez rezervoara ili sa rezervoarima od 6 lit za npr, zakivanje materijala na krovnim konstrukcijama, preko modela koji održavaju pritisak u sprinkler instalacijama, dolazimo do modela koji svojim kapacitetima i konfiguracijom ispunjavaju zahteve vulkanizera, stolara, mehaničara, limara, farbara, ali i do laboratorija kojima je potreban bezuljan komprimovani vazduh i tiši kompresor. ABAC pažljivo prati zahteve tržišta i korisnika i u skladu sa njima dopunjuje svoju ponudu rešenja.

I naposletku, jedan od svakako najvažnijih faktora tokom eksploatacije klipnog kompresora jeste dostupnost servisa i rezervnih delova. ABAC klipni kompresori su jednostavni za održavanje, a za sve modele ABAC ponude, kod nas možete pronaći rezervne delove, kompresorsko ulje i ostali potrošni materijal, kao i tehničku podršku našeg servisnog centra.

Uz izbor adekvatnog klipnog kompresora ABAC i našu servisno-tehničku podršku, možete biti sigurni da će Vaš ABAC klipni kompresor uvek biti u optimalnom stanju za rad, a Vaš posao teći nesmetano.

Ukoliko možda i niste sigurni kako odabrati pravi model klipnog kompresora za Vaše potrebe- ne brinite! Pozovite nas i naše kolege će Vam kroz razgovor o Vašim potrebama, odnosno, potrebama Vašeg posla pomoći u izboru adekvatnog modela!

Podeli ovaj članak