GRANDIOZNOST BOGE S-4 SERIJE SADA DOSTUPNA I U “MANJIM PAKOVANJIMA’’

GRANDIOZNOST BOGE S-4 SERIJE SADA DOSTUPNA I U “MANJIM PAKOVANJIMA’’

Preko koncepta za uštedu energije, do efektivne zvučne izolacije i jednostavnog održavanja koji su izdvojili BOGE S-4 seriju van svake konkurencije; dakle sve ono što ‘’velike’’ BOGE S-4 kompresore čini vrhunskim izborom, dostupno je sada i u manjem segmentu; od 45 kW do 75 kW.

Svaki detalj je dizajniran kako bi svi novi modeli bili svrstani u sam vrh pouzdanosti, tihog rada i vrhunske efikasnosti.

Ovi novi, ‘’mali’’ kompresori izdržali su testove i u najtežim uslovima rada, zahvaljujući svom, hermetički zatvorenom, direktno kuplovanom ‘’IntegrateDrive’’ vijčanom bloku koji je, praktično blok kom nije potrebno nikakvo dodatno redovno održavanje. Sve to je rezultiralo minimalnim habanjem i značajno dužim radnim vekom.

 

Pregled prednosti:

  • Više od 12% uštede u potrošnji energije u poređenju sa prethodnicima
  • Do 8 dB(A) niži nivo buke u odnosu na prethodne serije
  • Permanentno magnetni motori su ugrađeni u sve jedinice sa frekventnom regulacijom rada
  • IE4 motori su ugrađeni u sve jedinice sa fiksnom brzinom
  • Ventilator frekventnog kontrolera je u standardnoj opremi
  • Jednostavno održavanje bez rizika od povrede

Veliki izlazni kapacitet sa niskom specifičnom sngažovanom snagom je jedna od glavnih karakternih crta novih ‘’kompaktnih’’ modela S-4 serije.

Potrošnje el.energije npr kod modela snage 75 kW, snižena je za čak 12% u odnosu na prethodnu seriju, dok je, sa druge strane, količina isporučenog vazduha porasla za 9%.

Svi modeli su opremljeni darežljivo dimenzionisanim komponentama kako bi se efektivno minimizovali unutrašnji padovi pritisaka.

Mali, nezahtevan i jednostavan za održavanje

Sa površinom koju zauzima sa svojih 1,18 x 1,98 m, kućište je ekstremno kompaktno i manje no u prethodnim serijama, a obzirom da je vijčani blok kompletno zaptiven, novi modeli su izuzetno pogodni za rad u kamenolomima, rudnicima, građevinarstvu, kao i u prehrambenoj industriji. Ova primetno ‘’racionalnija’’ izvedba kućišta omogućena je delom zahvaljujući i ugradnji IE4, odnosno PM motora, poznatih po svom energetski efikasnom radu.

Inovativna vertikalna separacija ulja, drži ostatak ulja na niskom, a padove pritiska na zanemarljivom nivou i posledično, omogućuje duži životni/radni vek kompresora. Uz sve to, zahvaljujući inovativnim rešenjima u dizajnu, kompresoru se može pristupiti sa obe strane, te je zamena filtera izuzetno jednostavna i bezbedna, a celokupno održavanje jednostavnije.

 

 

Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju Vam stoji naša

Divizija industrijske tehnike  TEL: 022/215-23-01 MAIL: div.ind.teh@tehnogama.com

 

 

Podeli ovaj članak